tisdag21 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Charlotte Ljung: “Varför ska vi inte kunna få bra hjälp vid en skilsmässa?”

Publicerad: 26 juli 2021, 06:23

Henrik Smolak pratar i podden Under Femton med Charlotte Ljung, entreprenör.

I det 189:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av entreprenören Charlotte Ljung som startat skilsmässoplattformen Endbright för att diskutera hur det är att skapa en ny bransch som dessutom är kontroversiell.

Ämnen i artikeln:

Henric Smolak

Det mesta som går att digitalisera kommer att digitaliseras. Detta gäller även för skilssmässor menar entreprenören Charlotte Ljung som startat Endbright. Hon saknade själv en plattform som erbjöd tjänster och information när hon gick igenom en skilsmässa. Detta är en ny bransch hon vill skapa. 

- Det jag försöker göra är motsatsen till bröllopsplanering vilket är en bransch som inte existerar. Det är ingen som riktigt har velat ta tag i det här problemet trots att vi skiljer oss mer än någonsin förut. En separation kan påverka både den psykiska hälsan och med rätt metod och stöttning kan det bli bättre för alla involverade parter, säger Charlotte Ljung i podden.

Charlotte Ljung medger att det varit tufft att starta Endbright och hon har fått en del kritik. Endbright har växt under pandemin och hon finner energi i all positiv feedback hon får av sina användare. 

- Det är aldrig lätt att starta något nytt som dessutom är kontroversiellt. Men jag vet att det vi gör är viktigt och kan hjälpa många människor i väldigt tuffa situationer i livet. Det motiverar mig i mitt arbete varje dag, säger Charlotte Ljung i podden. 

Lär dig mer om att skapa en ny bransch i dagens avsnitt här: 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även ”Under 15” här:
Acast: ​Under 15
Spotify: ​Under 15
Itunes: ​Under 15 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev