Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Charlotte Holmen: ”Vi vill bli ett nästa Linkedin för techbolag och programmerare”

Publicerad: 11 juli 2022, 06:10

I veckans avsnitt av ”Under 15” berättar Charlotte Holmen, grundare av Wetal, om ambitionen att bli ett Linkedin för techbolag.

I det 339:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av entreprenören Charlotte Holmen, som har startat matchningsbolaget Wetal för att diskutera matchning av programmerare och sin Tinder-inspirerade plattform.


Ämnen i artikeln:

Henric SmolakUnder 15Nyheter

Svensk techsektor frodas och samtidigt råder det brist på utvecklare. Programmeraren Charlotte Holmen startade därför den Tinder-liknande matchningsplattformen Wetal och har hittills lyckats attrahera tusentals programmerare.

– Jag har hela tiden byggt bolaget utifrån programmerarens perspektiv vilket jag tyckte saknades på marknaden. Med vårt community av utvecklare gör vi det också enklare för rekryterare att kunna rikta sig med erbjudanden. Det är därför vi har kunnat växa så snabbt, säger Charlotte Holmen i podden.

Charlotte Holmen är en väldigt driven person som har stora visioner om bolaget där den svenska marknaden bara är början.

– Vi vill bli ett nästa Linkedin för programmerare. Vi vill bygga ett starkt community med programmerare och bli det självklara valet för bolag att vända sig till när de nyanställer, säger Charlotte Holmen i podden.

Lär dig mer om matchning och programmering i dagens avsnitt här:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även ”Under 15” här:

Acast: Under 15 

Spotify: Under 15 

Itunes: Under 15 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev