Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Bruce grundare: ”Vi har byggt bolaget med vårt community”

Publicerad: 5 oktober 2020, 05:24

Anton Holmquist, grundare av träningsappen Bruce, gästar Henric Smolak i podden ”Under 15”.

I det 146:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Anton Holmquist, medgrundare till träningsappen Bruce som utmanar de traditionella gymkedjorna. I avsnittet diskuterar duon hur man digitaliserar och revolutionerar en traditionell industri.


Ämnen i artikeln:

Under 15Henric Smolak

Anton Holmquist är en teknisk entreprenör som slagit sig ihop med andra visionära entreprenörer i flera olika bolag. 2015 startade han och Magnus Elm träningsappen Bruce. Idén växte fram genom personliga erfarenheter och en frustration över hur dålig kundtjänst gymkedjan Sats hade. 

– Vi ville använda en digital plattform som man enkelt kunde signa upp sig på och enkelt kunde pausa och avsluta. En tjänst som gav en härlig upplevelse både för användarna och för de studios vi valde att samarbeta med. I alla traditionella industrier och företag saknas innovation och därför var detta en naturligt nästa steg i branschen även om vi inte visste om det skulle fungera i praktiken, säger Anton Holmquist i podden. 

Bruce har som vision att bli det enda träningsmedlemskapet man som konsument behöver. Konkurrensen är hård, men det tycker Anton Holmquist bara är positivt. 

– Det finns plats för fler aktörer just nu och vi väljer att växa i fokusområden där vi kan bli bäst. Vi tror inte på att spendera alldeles för mycket pengar på marknadsföring utan ska först och främst ha den bästa tjänsten i de städer och marknader där vi finns tillgängliga, säger Anton Holmquist. 

Lär dig mer om att digitalisera och revolutionera en industri här: 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.


Du hittar även ”Under 15” här
Acast: ​Under 15
Spotify: ​Under 15
Itunes: ​Under 15 

”Under 15” är podden för dig som snabbt och effektivt vill hålla dig uppdaterad i vår snabbföränderliga värld. Podden produceras i samarbete med Dagens Media och görs av Henric Smolak, kommersiell chef på mediatechbolaget Strossle.

Ämnen i artikeln:

Under 15Henric Smolak

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev