tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Billograms vd: ”Bättre kundrelationer leder till snabbare tillväxt”

Publicerad: 13 juni 2022, 05:36

I det 335:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Billograms grundare och vd Jonas Suijkerbuijk för att diskutera lönsamma kundrelationer.

Ämnen i artikeln:

Under 15Toppnyheter förmiddagHenric Smolak

Fakturabolaget Billogram har haft en rekordtillväxt under de senaste åren och i en osäker tid satsar bolaget fortfarande på tillväxt.

– Vi kanske verkar okända för konsumenter men det är cirka 2 miljoner svenskar som kommer i kontakt med oss relativt regelbundet. Vi är uppe i den roligaste tiden hittills i bolagets historia, säger Billograms grundare och vd Jonas Suijkerbuijk i podden.

Det tog tid för Billogram att hitta sin usp och produkt som snabbt kunde växa. Efter att ha börjat sin affär mot mindre företag jagar de nu en större kundgrupp som har visat sig vara väldigt lönsam.

– Vi vill båda hjälpa företag att få bättre kundrelationer genom att effektivisera och möjliggöra en schyst faktureringslösning. Vi har fokuserat på större kunder som kräver mycket fokus och bearbetning men det långsiktiga säljet har verkligen betalat av sig med åren. Det gäller bara att vara ihärdig och tänka mer långsiktigt, säger Jonas Suijkerbuijk i podden. .

Lär dig mer om Billogram och lönsamma kundrelationer i dagens avsnitt här:

Du hittar även ”Under 15” här:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Acast: Under 15
Spotify: Under 15
Itunes: Under 15 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev