onsdag27 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Ashkan Pouya: “Jag blev entreprenör av ren lathet”

Publicerad: 2 september 2019, 05:45

Entreprenören Ashkan Pouya gästar Under 15.

Under 15 gästas av entreprenören Ashkan Pouya, och diskuterar entreprenöriellt mindset och vad som krävs för att lyckas när man bygger bolag.


Ashkan Pouya kom till Sverige som flykting från Iran och bestämde sig tidigt i livet för att han inte skulle arbeta för någon annan än sig själv. 

- Jag bestämde mig tidigt i livet att jag skulle göra vad som helst för att ha frihet och göra saker jag tyckte var kul. Jag körde taxi på helgerna för att finansiera mina första bolag och såg det som ett privilegium då jag kunde göra det jag älskade på vardagarna, säger han i podden.

Ahskan Pouya menar att det många entreprenörer gör fel idag är att de ger upp för lätt när deras idé blir till verklighet och planen inte går exakt som man kanske estimerat. 

- Många entreprenörer är stolta över sina idéer och tror att de kommer förändra världen. Det är oerhört viktigt att vara en visionär men man måste vara en pragmatisk visionär som vågar förändras. Man måste älska din idé och tro på den men du måste också vara öppen för förändring. Min och Saeids första bolag Diamorph sålde aldrig vår ursprungliga produkt,men det resulterade i att vi förstod vad vi skulle bygga därefter när vi förstod oss på marknaden.

Lär dig mer om konsten att bygga bolag med rätt mindset i dagens ”Under 15”:

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

”Under 15” är podden för dig som snabbt och effektivt vill hålla dig uppdaterad i vår snabbföränderliga värld. Podden produceras i samarbete med Dagens Media och görs av Henric Smolak, kommersiell chef på mediatechbolaget Strossle.

Du hittar även ”Under 15” här:

Acast: Under 15
Spotify:
Under 15
Itunes:
Under 15

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev