torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Anna Bloth Karling: ”Investeringar i anställdas välmående betalar av sig snabbt”

Publicerad: 30 maj 2022, 06:12

Zebrains medgrundare Anna Bloth Karling gästar Henric Smolak i Under 15.

I det 333:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av Zebrains vd och medgrundare Anna Bloth Karling. Ämnen som diskuteras är stress, healthtech och investeringar i medarbetares välmående.

Ämnen i artikeln:

Toppnyheter förmiddagHenric Smolak

Zebrain vill öka medarbetares potential med hjälp av digital coachning. Med coronapandemin i ryggen har självledarskap och psykisk hälsa blivit ett allt viktigare tema för många företag. 

– Coachning är traditionellt något som främst chefer fått. Genom att digitalisera processen gör vi den tillgänglig för hela organisationsledet. Detta ger fantastiska resultat, säger Anna Bloth Karling i podden. 

Studier påvisar att majoriteten av dagens medarbetare inte är engagerade och saknar personlig utveckling. Med ökad press och stress ser vi också fler sjukskrivningar. Detta menar Anna Bloth Karling är något företag måste satsa mer på. 

– Kalkylen är enkel och att investera i medarbetares välmående betalar av sig snabbt. Det får medarbetare med engagerade, trogna och mer effektiva. 

Lär dig mer om healthtech i dagens avsnitt här: 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även ”Under 15” här:

Acast: Under 15
Spotify: Under 15
Itunes: Under 15 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev