Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Alexander Pärleros: ”Förvänta dig inte framgång om du gör som alla andra”

Publicerad: 17 augusti 2020, 05:49

”Framgång handlar egentligen om att trivas i sin nuvarande situation och vara tacksam för det man har”, säger Alexander Pärleros (t h), som i veckan gästar podcasten Under 15 som leds av Henric Smolak (t v)

I veckans avsnitt av ”Under 15”, som är ett dubbelavsnitt, gästas Henric Smolak av entreprenören och Framgångspoddens grundare Alexander Pärleros. De två diskuterar framgång, motgång och receptet på ett lyckligt liv.

Ämnen i artikeln:

Henric SmolakAlexander Pärleros

Alexander Pärleros var trött på sin tillvaro och sökte inspiration i sitt liv. Tänk om han hade kunnat hitta ett sätt där han skulle få möjlighet att bli inspirerad av landets främsta entreprenörer och framgångsrika profiler. Detta blev grundtanken med Framgångspodden som i dag har blivit Nordens största intervju-podcast med miljontals lyssningar varje månad.  

Jag hade aldrig en tanke på att tjäna pengar på Framgångspodden. Jag har sett mig som en lyssnare och ett fan som fått möjlighet att ställa frågor. Jag visste att om jag gjorde bra klippning, hade bra ljud och förberedde mig väl inför intervjuerna så skulle lyssnarna älska podden. Redan första veckan hade jag 70 000 lyssnare, säger Alexander Pärleros i podden.

Med sin podcast har Alexander Pärleros blivit en offentlig person och byggt ett imperium kring sig med stora sponsorer, författarskap och föreläsningar. Nu i höst släpper han också en ny digital plattform vid namn Framgångsakademin. Alexander Pärleros tror att mycket av sin egen framgång ligger i att inte göra som alla andra.

– Framgång handlar egentligen om att trivas i sin nuvarande situation och vara tacksam för det man har. Jag har själv påverkats av samhällets normer och velat tjäna mycket pengar men det är inte där framgång ligger. Om man ska bli framgångsrik måste man göra det man själv vill och om man vill nå framgång kan man inte göra som alla andra, säger Alexander Pärleros i podden.

Lär dig mer om Alexander och hans framgångsrecept i dagens avsnitt här: 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även ”Under 15” här
Acast: ​Under 15
Spotify: ​Under 15
Itunes: ​Under 15 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev