söndag26 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Martin snöar in

I huvudet på en mediemogul – Casten Almqvist gästar Martin snöar in

Publicerad: 7 juni 2021, 11:21

TV4-chefen Casten Almqvist gästar Martin Hugosson i podden ”Martin snöar in”

TV4-bossen Casten Almqvist gästar Group M:s Martin Hugosson i ett samtal om sport, demokrati, förändring – och doftljus.

Ämnen i artikeln:

Casten AlmqvistMartin HugossonGroup MTV4Telia

I ett nytt avsnitt av podden ”Martin Snöar in” möter vi Casten Almqvist, vd på TV4 Media och senior vice president och chef för tv och media på Telia. Här får du veta varför han sällan njuter av sport på tv, varför han är orolig för demokratin, varför ”doftljuskulturen” på TV4 var tvungen att transformeras och varför han anser att förändring måste vara den enda konstanten.

Sveriges sannolikt skarpaste mediemogul förklarar vidare att Teliaaffären kommer innebära något mycket smartare än den ”dumma räckvidd” TV4 hittills kunnat erbjuda och hur braksuccén ”Masked Singer” visar att lägerelds-tv:n är allt annat än död.

Välkommen att lyssna när Casten Almqvist i samtal med Group M:s vd Martin Hugosson klargör hur kombinationen av Folknätet och ett förstklassigt programunderhåll ska bli ett framgångsrecept.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev