fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Martin snöar in

I huvudet på en changemaker – Hyper Islands Heidi Rundt gästar ”Martin snöar in”

Publicerad: 3 februari 2021, 13:04

Hyper Islands Heidi Rundt gästar marknadsföringspodden ”Martin snöar in”, som leds av Group M:s vd Martin Hugosson.

Foto: Group M

Vad kan marknadsföringsproffs lära sig av Hyper Island? Jo, bland annat om ledarskap, vikten av ett livslångt lärande och att se möjligheter i kaos. Om det talar Martin Hugosson och Hyper Islands Heidi Rundt i podden ”Martin snöar in”.

Ämnen i artikeln:

Martin HugossonGroup M

”Changemakers” – det vill Hyper Island att deras elever ska uppfattas som när de kommer ut på arbetsmarknaden. I säsongens första episod av marknadsföringspodden ”Martin snöar in” samtalar Group M:s vd Martin Hugosson med Heidi Rundt, director of schools på Hyper Island – och en sann förebild på changemaker-fronten.

Vad kan poddens marknadsföringsproffs till lyssnare lära sig av Heidi Rundt och Hyper Islands upplägg? En hel massa om ledarskap av idag, det essentiella i att anamma ett livslångt lärande och vikten av att se möjligheter i kaos och sedan omvandla det till affärsmannaskap.

För det kan väl inte ha undgått någon att i den takt som marknaden rör sig får man aldrig stanna upp och stagnera, varken i sitt ledarskap (hello soft skills!) eller i sitt kunskapsförvärvande.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev