söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Allt om Esport

”Problemet är att annonsörerna inte vet vart de ska ta vägen”

Publicerad: 6 november 2019, 09:34

Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund gästar Daniel Pereaux i podden Allt om Esport.

Från att ha sovit på betonggolv i samband med lokala esportevent till att resa världen runt och bo på femstjärniga hotell – och tävla i några av världens största arenaevent. Så ser resan ut för dagens gäst i podden ”Allt om Esport”.

Ämnen i artikeln:

Allt om Esport

Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund är en av de största legenderna i Sverige och världen när det kommer till esport. I veckans avsnitt av ”Allt om Esport” delar han med sig av sin bakgrund och hur man som annonsör kan jobba med spelare och lag på den absoluta toppnivån.

Men om man som annonsör funderar på att jobba tillsammans med Christopher Alesund eller någon annan esportare, hur går man då tillväga? Måste man inte sälja en datamus för att det ska vara intressant?

– Jag tror inte annonsörer förstår att bara för att jag har en titel som professionell esportare så så gör jag inte bara grejer med företag som har skärmar, datorer etc. Folk tror att man är inne i ett stall som bara är låst till den typen av produkter. Så är det absolut inte. Säger Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund, i podden.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även Allt om Esport här:

Acast: Allt om Esport
Spotify: Allt om Esport
Apple: Allt om Esport

Allt om Esport görs i samarbete mellan Fragbite och Dagens Media. Läs mer om poddens första säsong här.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev