Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Allt om Esport

Counter Strike-coachen: ”Du behöver inte sälja en datormus för att tala till målgruppen”

Publicerad: 27 augusti 2019, 12:44

Allt om Esports Daniel Pereaux gästas av Viktor Jendeby.


Det sjunde avsnittet av ”Allt om esport” gästas av Viktor Jendeby, en av världens bästa Counter Strike-coacher genom tiderna och även brand manager på Fragbite.


Ämnen i artikeln:

Allt om EsportFragbite

Många tycker det är svårt att kommunicera mot esportare och gamers, och företag har generellt inte någon esport-strategi. Men enligt Viktor Jendeby har Fragbite nått insikten att det inte är så svårt som man kan tro.

– Målgruppen är väldigt känsliga med hur de exponeras mot reklam, men också ödmjuka och väldigt tacksamma mot företag som möjliggör olika aktiviteter inom esport. Det är väldigt viktigt att inte försöka pumpa in traditionell reklam i den här målgruppen, berättar Viktor Jendeby i podden. 

För att öka sina chanser att lyckas med sin satsning inom esport så finns det några viktiga hållpunkter.

– Man ska vara noga med vilken aktör man jobbar med och kolla upp vad de har gjort tidigare. Det krävs inte mod för att vara först på pucken när esport är så här stort – esporten är här för att stanna. Esportpubliken är kräsen, men när man träffar rätt då träffar man rätt. Som annonsör måste man veta vad man vill och sen lita på oss.

Hur har Fragbite utvecklats till att bli en av de ledande aktörerna i att introducera kunder till esporten? Vilka insikter har Fragbite om esportens utveckling framåt? Lyssna på det sjunde avsnittet av podden ”Allt om Esport” som gästas av Viktor Jendeby, varumärkeschef på Fragbite.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

Du hittar även Allt om Esport här:

Acast: Allt om Esport
Spotify: Allt om Esport
Apple: Allt om Esport

Allt om Esport görs i samarbete mellan Fragbite och Dagens Media. Läs mer om poddens första säsong här. 

Ämnen i artikeln:

Allt om EsportFragbite

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev