torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

AI-podden

AI-poddens recept för att bli mer AI-driven

Publicerad: 7 november 2019, 06:58

Foto: Alexander Donka

AI-poddens programledare Ather Gattami delar med sig av sina bästa tips för att arbeta AI-drivet.

Ämnen i artikeln:

Ather GattamiAI

Ett av de största problemen för att företag ska bli mer AI-drivna är att hitta rätt kompetens. Men det finns fler ingredienser som företag bör tänka på för att bli mer effektiva.

Stora företag måste utvecklas med sin tid och se vilka möjligheter AI kan ge verksamheten för att inte riskera att bli utkonkurrerad av en mer effektiv uppstickare på marknaden.

Nya företag som helt och hållet har fokuserat på en AI-lösning för ett befintligt problem skapar en helt ny affär med just den edgen. Historiskt finns det flera exempel på företag som har blundat för den teknologiska utvecklingen och gått under.

Det är ingen slump att AI har fått så mycket uppmärksamhet den senaste tiden. Det sägs bland annat att AI är den nya elektriciteten och teknologin kommer ge upphov till nya möjligheter man inte har sett innan. Man kan se AI som en ny infrastruktur som kommer påverka många olika delar av samhället. Från ekonomi och finans till marknadsföring och medicin för att nämna några aktuella exempel.

I AI-podden får du ett recept på de grundläggande stegen man som företag behöver tänka på när det är dags att ställa om till en mer digital verklighet.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Acast är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev