Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

ZTVs pr-chef lämnar MTG

Publicerad: 4 februari 2008, 13:46
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:57

ZTV och Playaheads pr-chef Peter Sahlberg har lämnat MTG. Detta samtidigt som kanalen slipar på sin stora relansering för att ta upp kampen med The Voice, MTV och TV400.


Peter Sahlberg har den senaste tiden befunnit sig i Costa Rica. Enligt telefonsvararen skulle han ha varit tillbaka i Sverige den sista januari. Men till MTG återvänder han inte.

- Han valde att inte förlänga sin provanställning när han var i Costa Rica. Mycket klantigt, säger ZTVs kanalchef Kristian Ekenbark.

Vem ersätter?

- Han kommer inte förrän den 18 februari. Jag kan inte säga vem det är men det är någon du känner till, säger han.

Varför slutade Peter Sahlberg?

- Det får han svara på.

Som Dagens Media tidigare berättat genomför ZTV just nu ett stort omprofileringsarbete. Ambitionen är att kanalen ska tillbaka till de nivåer den hade under sin storhetstid.

- Men det här påverkar inte oss negativt, arbetet fortgår, säger Kristian Ekenbark.

Peter Sahlberg säger i ett mejl till Dagens Media att han lämnat MTG för att satsa på Surfakademin, en surfreseföretag han en gång var med och startade.

- Jag har trivts kanonbra på ZTV, världens näst roligaste jobb och jag är övertygad om att nysatsningen kommer att gå briljant, skriver han i mejlet.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.