Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

ZTV tar presschef från Jung

Publicerad: 25 februari 2008, 09:39
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:56

ZTV och MTG hämtar sin nya presschef från pr-byrån Jung. Fredrik Skärheden ersätter därmed Peter Sahlberg som aldrig återvände till kanalen efter sin provanställning.


Fredrik Skärheden var bara en kort tid på Jung. Innan dess har han varit presschef på E-bay och dessförinnan på Spray.

- Jag trivs i presschefsrollen och fick ett erbjudande härifrån. Jag gillar att jobba inhouse och komma nära produktionen och varumärket, säger Fredrik Skärheden.

- Det känns fantastiskt kul att få vara med på nystarten av ZTV.

ZTV presenterade i dag en rad format som ska sändas i kanalen med start i mars. Bland annat de egna produktionerna Uppladdat - galningarna bakom Youtube-klippen, finns dom? och Streetsmart - det rörliga alternativet till modebloggarna. Inköpta program är bland annat Mad TV, Fonejackers och Sushi TV.

Tror du att ZTV kan nå samma status som på 90-talet?

- Det tror jag absolut. Många man pratar med här säger att det är ungefär samma stämning nu som på 90-talet. Det är samma nyfikenhet och målet är fortfarande att hitta nya programledare och förmågor, och vara lite av en plantskola.

- Vi kommer att satsa mycket på webben och ha våra egna format uppe ganska snabbt, men också en hel del musikvideor och andra program där vi kan nå målgrupper som kanske tittar mer på webben i dag.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.