söndag2 april

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Zlatan drömgäst närRobert Laul gör webb-tv

Publicerad: 19 september 2008, 13:46
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:40

Nu drar Aftonbladets nya webbtv-program, Laul Calling, igång med Robert Laul i programledarrollen. Zlatan har en stående inbjudan.


HE

Helena Engelbrecht


Programmet Laul Calling sänds varje fredag med start den 3 oktober. Det går ut på att fyra av Aftonbladets krönikörer Simon Bank, Erik Niva, Jennifer Wegerup och Peter Wennman diskuterar nationell och internationell fotboll. Till att börja med blir det 12 program.

- Det blir diskusioner lågt och högt. Vi blir tre kungar, en dam och ett ess som programledare. De fyra är väldigt fotbollsnördiga och jag är mer lättsam. Det är lite det som är dynamiken, säger Robert Laul.

Under 20 minuter i veckan kommer alltså fotboll på alla plan att diskuteras i studion. När krönikörerna är på plats ute i Europa kommer de att vara med i programmet via Skype.

Zlatan har en stående inbjudan till programmet.

- Det kommer vara ett inslag i varje program. Förhoppningsvis kommer han nu till studion och löser upp knutarna. Han har ju varit arg på mig i ungefär fem år nu.

Programmet produceras av Dobb production och spelas in i deras studio i Stockholm. Aftonbladet samarbetar med mediebyrån Starcom i webbtv-projektet.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev