Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

"Zlatan använder visst våra kalsonger"

Publicerad: 2 Januari 2009, 08:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:24

Frigo bemöter nu uppgifterna om att Zlatan Ibrahimovic personligen skulle ha dementerat att han använder företagets kalsonger. "Det finns bildbevis på när han gör det. Det ligger nog någon annan kraft bakom detta än Zlatan själv", säger Gunnar Holm, vd på Frigo.


I mitten av november skickade kalsongtillverkaren Frigo ut ett pressmeddelande om att Zlatan Ibrahimovic är en av dem som använder sig av företagets specialtillverkade kalsong. Aftonbladet hakade på storyn och la ut en artikel på webben. Som senare pockades bort.

- Jag blev helt chockad när de gjorde det, säger Gunnar Holm.

Anledningen, enligt Bonniers reklamtidning Resumé, var att Zlatan Ibrahimovic själv hade ringt till Aftonbladets chefredaktör Jan Helin och dementerat uppgifterna. De både ska ha fått en bra relation efter Jan Helin stora intervju med fotbollsstjärnan tidigare i höstas.

Skärmdump från MSN som enligt Gunnar Holm bevisar att Zlatan använder Frigo-kalsonger. Men Frigos vd Gunnar Holm håller fast vid att Zlatan Ibrahimovic använder kalsongerna. Han hänvisar bland annat till bilder, som finns på msn.se, där det enligt Gunnar Holm är tydligt att han använder kalsongerna.

- Jag förstår inte riktigt, det ligger nog någon annan kraft bakom detta än Zlatan själv. Någon som inte tycker att det är lika kul att han använder dem.

Vem skulle det kunna vara?

- Man kan ju alltid spekulera. Men jag tror inte att han är stressad över detta, och jag tror inte att det är han som har ringt.

Niklas Bodell, informationschef på Aftonbladet, vill inte kommentera varför artikeln plockades bort.

- Det enda jag kan säga är att vi fick anledning att betvivla att uppgifterna stämde och då bestämde vi oss för att ta bort artikeln, säger han.

Varifrån kom uppgifterna?

- Det kan jag inte kommentera.

Zlatan Ibrahimovic klädsponsras av Nike.

Maria Kans, Frigos tillverkare Revolutionwears presskontakt och tillika konsult på Spoilconcept, har tidigare förklarat det unika med kalsongen:

- Det finns en ficka i den där mannen lägger in sitt paket och drar åt med ett snöre. Det är bekvämare och paketet sitter på plats.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.