Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag23.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Zenith drar tillbaka citatfrån HP:s varumärkeschef

Publicerad: 25 Februari 2009, 10:59
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:21

Mediebyrån Zenith skickade ut ett pressmeddelande som innehöll ett mycket positivt citat från HP:s varumärkeschef. Nu kommer en rättelse av pressmeddelandet - där citatet från HP-chefen är raderat.


Zenith berättade i ett pressmeddelande tidigare idag att samarbetet med HP har avslutats.

I pressmeddelandet sade HP:s varumärkeschef Gunilla Lundqvist:

- Vi har alltid varit nöjda med Zenithmedia. Zeniths styrka är stor kategorikännedom, flexibilitet då marknaden snabbt förändrats samt att de påvisat stor kundförståelse. Tillsammans har vi skapat effektfulla kampanjer med fokus på starkt resultat. Vi har alltid haft en nära relation varför det är tråkigt att säga upp vårt långvariga samarbete.

Nu har Zenith skickat ut ett nytt pressmeddelande, som innehåller en "rättelse". Rättelsen innebär endast att citatet från HP:s varumärkeschef Gunilla Lundqvist är raderat.

Gunilla Lundqvist säger till Dagens Media:

- Det gick för fort helt enkelt, jag hade inte sett eller godkänt detta. Jag är fel person att uttala mig. Just nu har vi inga kommentarer om detta från HP Sverige.

Hon hänvisar alla övriga frågor till Zeniths vd Victoria Huusko, som säger:

- Jag vill egentligen inte kommentera varför, men det hände något på HP och då bestämde jag mig för att vi tar tillbaka uttalandet.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.