Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Ytligheter flyttar till Modette

Publicerad: 31 Januari 2007, 06:44
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:12

Modebloggen Ytligheter flyttar till Egmonts nya magasin Modette. Dagens Media fick ett snack med Eleonore Nygårds, skribenten bakom den populära bloggen.


Med start imorgon börjar Eleonore Nygårds att blogga på Modette.se. Bloggen kan ses som en försmak på det magasin som kommer med sitt första nummer i vår. Enligt Eleonore Nygårds har Ytligheter i snitt 60.000 unika besökare i månaden.

Hur kommer Modette-bloggen att skilja sig från Ytligheter?

- Den kommer fortfarande att vara lika personlig, men jag ska utveckla den mer med exempelvis mer bakomreportage från Modeveckan. Men det ska gå i samma anda som Ytligheter och jag vill behålla samma känsla.

Eleonore Nygårds ska även fungera som redaktör på tidningen.

Hur känns det att gå från en blogg till ett förlag som Egmont?

- Det känns kul att börja på Egmont och att få jobba med de kollegorna. Jag kommer att utvecklas enormt så det är åt helt rätt håll.

Vad har du för förhoppningar på Modette-bloggen?

- Så klart att den ska växa. Jag hoppas att det kommer att passa lika bra för en större publik.

I redaktionen på Modette ingår också Kicki Berg, modechef; Lisa Corneliusson, redaktionschef; Nina Oja, ad; Lisa Carlén, moderedaktör; Hanna Johansson, layout; Lina Borgenbring, modeassistent och Maria Soxbo, chefredaktör.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.