Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Wieden & Kennedy valde Paregos för Vodafone-uppdrag

Publicerad: 24 Januari 2002, 07:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:18

Den svenska webbyrån Paregos fick uppdraget att producera webbdelen av holländska reklambyrån Wieden & Kennedys globala uppdrag för Vodafone.


Resultatet av samarbetet blev en community. En svensk version lanseras om en månad och samarbetet med holländska Wieden & Kennedy fortsätter.

Uppdraget var att lyfta ut Vodafones "How are you"-kampanj ut på nätet. Samarbetet startade i september och ett resultat kunde ses strax före årsskiftet. Paregos arbete med Vodafone-communityn fortsätter med en vidareutveckling av densamme.

Varför den Skellefteå-baserade webbyrån fick uppdraget från början förbryllar dem fortfarande.

- Wieden & Kennedy kunde välja och vraka bland alla de ville. Varför de valde oss som sitter där uppe i Lappland undrar vi också. Men de sa att vi kändes annorlunda, säger Roger Stighäll, affärsutvecklare på Paregos.

Paregos samarbete med Wieden & Kennedy fortsätter som ett resultat av arbetet med Vodafone-kampanjen enligt Roger Stighäll. Bland annat ska Paregos medverka i Wieden & Kennedys uppdrag för Nike.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.