måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Westander startar klimatavdelning

Publicerad: 19 september 2008, 05:46
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:40

Pr-byrån Westander ska bli ännu starkare på klimatfrågor. Grundaren Henrik Westander leder den nya avdelning Klimat och energi.


KD

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se


En tredjedel av Westanders verksamhet handlar i dag om klimatfrågor och Henrik Westander räknar även med att nyanställa klimatexpertis. Förhoppningen är att det nya fokusområdet ska attrahera både nya medarbetare och nya kunder. - De senaste fem åren har en växande del av Westanders verksamhet handlat om klimat och det kommer att fortsätta att växa. Nu samlar vi alla våra klimatresurser i ett område för att ge uppdragsgivarna ett tydligare erbjudande, säger Henrik Westander.

Westander Klimat och energi ska hjälpa uppdragsgivarna att minska sin klimatpåverkan. Det kommer även anordnaa kurser, bland annat i hur man påverkar klimatpolititk både i EU och Sverige.

Vad blir din roll?

- Jag kommer att ha ett ännu större fokus på frågorna än tidigare. Och jag har en samordnande funktion så att vi utnyttjar synergier mellan uppdragsgivarna. Alla uppdragsgivare ska få del av vår samlade klimatkompetens, inte bara det projekt vi jobbar i för tillfället.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev