Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Westander ökar 5 procent

Publicerad: 16 Januari 2009, 08:12
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:24

Pr-byrån Westander ökar sin byråintäkt med 1,2 miljoner till 25,9 miljoner kronor. Nu förbereder sig vdn Patrik Westander för tuffare tider.


Westander har i dagsläget 21 anställda och omkring 60 aktiva kundrelationer. Byråintäkten under 2008 landar på 25,9 miljoner kronor, viket ger en byråintäkt per anställd på 1,3 miljoner kronor.

- Jag är väldigt glad att vi har lyckats växa under 2008 trots lågkonjunkturen, säger Patrik Westander, som också tillägger att byrån såg en kraftig inbromsning under december månad.

Patrik Westander säger dock att han vill trotsa lågkonjunkturen genom att fortsätta expandera.

- Det är i uppförsbacken man verkligen har möjlighet att dra ifrån konkurrenterna. En uppenbar svårighet under lågkonjunkturen blir dock att folk som sitter på fasta jobb på andra ställen bli svårare att rekrytera.

Resultatet för 2008 är ännu inte känt, utan vänta redovisas i slutet av januari.

Av Westanders byråintäkt stod myndigheter för 40 procent, företagskunder svarade för 33 procent och intresseorganisationer för resterande 27 procent. Medierelationer utgjorde 65 procent av Westanders byråintäkt och lobbying svarade för 35 procent.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.