Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Wallstreet utökar med fem städer

Publicerad: 6 Maj 2008, 07:14
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:50

Utomhusbolaget Wallstreet utökar med trafikreklam i ytterligare fem städer. Bolaget får rätt att sälja i Kungsbacka, Kungälv, Alingsås och Stenungsund från 1 augusti, och nästa år följer Luleå.


Wallstreet räknar med att försäljningen i Kungsbacka, Kungälv, Alingsås och Stenungsund ska omsätta cirka 7 miljoner kronor i år och har redan anställt ytterligare två säljare.

- Det här innebär mycket för oss. Fem nya städer är en ganska ansenlig summa fordon. Det innebär också att vi kommer att öppna ett nytt kontor i Luleå och anställa 2-3 personer, säger Christian Eriksson, vd på Wallstreet.

Enligt Christian Eriksson får Wallstreet en räckvidd på 375.000 personer i de nya städerna.

- Det är kul att vårt koncept är intressant för trafikhuvudmännen. I fjol blev vi miljöcertifierade, vilket är en viktig aspekt för våra samarbetspartners.

Wallstreet säljer reklamytor på bussar, i parkeringshus och på flygplatser. Förra året omsatte företaget 53 miljoner kronor och siktar i år på 67,5 miljoner kronor.

- Vi har haft en spännande vår då vi fått in Skavsta och utökat med 20 parkeringsanläggningar i Stockholm. Vi har fått så pass bra start på Skavsta att vi valt att skruva upp budgeten med 2,5 miljoner kronor.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.