Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

VM 94-hjälten går till More PR

Publicerad: 16 april 2015, 11:11
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:04

Efter att ha varit anlitad av IFK Göteborg i några år går nu VM 94-profilen Kennet Andersson in som konsult i Sportive People samt More PR.


På More PR kommer Kennet Andersson, enligt ett pressmeddelande, vara event- och kundansvarig och utveckla byråns erbjudande.

– Han kommer att arbeta med några utvalda kunder som har sport, resor och upplevelser som gemensam nämnare. Resultatet kommer vi att kunna se under hösten, säger Jan-Olof Ekelund, vd för More PR, i ett pressmeddelande.

Enligt Kennet Andersson själv är det inte helt klart vad han ska göra.

– Just nu finns det ingenting konkret. Men jag och Joachin Björklund som också var med under VM-94 tittar på att göra en resa till Valencia. Det kan handla om allt från att knyta kunder där nere till att ta med svenska kunder dit ner, säger Kennet Andersson till Dagens Media.

Det Eskilstunabaserade bemanningsföretaget Sportive People vänder sig till näringslivet och kopplar samman kunders bemanningsbehov med lokala samt nationella fotbollsklubbar. Där har Kennet Andersson en tydligare bild av vad han ska göra.

– Jag kommer att ha kontakt med klubbarna och hjälpa dem i hur de kan jobba med sponsorer och företag. Det här är jätteintressant för mig och något som är helt nytt, säger han.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.