Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Visa söker kontantlösa bloggare

Publicerad: 25 November 2008, 07:06
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:35

Visa och pr-byrån MS&L söker bloggare som vill skriva om en tillvaro utan kontanter. Den bästa bloggaren vinner 10.000 kronor.


För ett par veckor sedan lanserades Visas nya payoff Life flows better with Visa, med reklamfilmen Running man som just nu rullar i svensk tv. Nu utökar Visa kampanjen med en pr-aktivitet tillsammans med MS&L.

Visa och MS&L söker nu bloggare som ska blogga om att leva utan kontanter. 15 utvalda personer ska blogga under tio dagar i december, och den som skriver mest inspirerande om sin kontantlösa tillvaro vinner 10.000 kronor på ett Visakort.

- Tanken bakom Visas kampanj är att visa på anekdoter kring kortbetalning och kontanter som folk annars inte tänker på, säger Ellen Hellstadius på MS&L.

-Skulle bloggarna dessutom börja fundera på samhällseffekter av kontanthantering, som svarta pengar, dyr hantering, rån och kriminalitet, har vi nått långt.

Inspiration finns att hämta på losingface.wordpress.com, där britten James Allen bloggar om ett sitt år utan kontanter.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.