Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag18.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Viasat och ATG förlänger travavtal

Publicerad: 20 December 2001, 10:25
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:19

Viasat Sport fortsätter sända V5-tävlingar under 2002. Genom en interaktiv digitaltv-tjänst kommer tittarna även att förses med uppdaterad travinformation. Det är innebörden av det nya avtalet mellan Viasat och ATG.


V5-tävlingarna kommer liksom i år att visas alla vardagar utom onsdag. Nyheten i avtalet är travinformationstjänsten i form av en digitaltv-applikation på Viasat. Tjänsten ger tittaren kontinuerligt uppdaterad information om lopp, odds och travnyheter. Tjänsten, som lanseras under våren 2002, kommer att kunna nås både via travsändningen och genom Viasats tv-portal.

- I början kommer det inte bli så avancerade tjänster, mest informationssökning. Men slutmålet är helt klart att tittarna även ska kunna spela interaktivt, säger Niclas Andersson, vd för ATGs mediebolag Kanal 75 som levererar innehållet till travinformationstjänsten.

Björn Hedensjö

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.