Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Vi-skogen värvar kommunikationschef

Publicerad: 5 Maj 2011, 03:59
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:12

Ola Richardsson, kommunikationschef för Handbolls-VM 2011, värvas till biståndsorganisationerna Kooperation utan gränser och Vi-skogen.


Ola Richardsson börjar sitt nya jobb – som kommunikationschef för Kooperation utan gränser och Vi-skogen, i augusti. Han har tidigare drivit pr-byrå, arbetat som mediestrateg och varumärkesansvarig inom Region Skåne, samt har en lång karriär bakom sig som frilansjournalist, reporter och nyhetschef.

- Jag kommer till en stabil och väl fungerande organisation. Det är inte inom många jobb man får chans att göra skillnad på ett sätt som betyder något på allvar. Det här är ett sådant och jag är oerhört glad över möjligheten. Rent kommunikativt blir det en stor utmaning i en omvälvande tid, inte minst när det gäller nya medier och företagens ökade vilja att göra gott, säger Ola Richardsson i ett pressmeddelande.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.