Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Vi ska dricka skumpa nu"

Publicerad: 29 maj 2009, 10:53
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:35

Systertidningarna Lag & Avtal och Arbetarskydd tokökar i Orvesto Näringsliv. "Vi är de enda som täcker de här områdena som är oberoende, det gör oss trovärdiga", säger Johanna Kronlid, chefredaktör för båda titlarna.


Lag & Avtal bevakar området arbetsrätt och riktar sig mot förhandlare på fackförbund och myndigheter, personalchefer och andra som jobbar med arbetsrättsfrågor.

Enligt den senaste Orvesto Näringsliv är tidningens räckvidd 39.000 läsare. Det innebär en ökning med hela 70 procent jämfört med förra året.

- Vi har gjort om tidningen rätt rejält, både till form och innehåll. Dessutom har det varit stort fokus på sådana här frågor efter Lavalmålet, det har kommit många nya lagar och det är ekonomisk kris med uppsägningar, säger Johanna Kronlid.

Systertidningen Arbetarskydd ökade också kraftigt, med 46 procent till 54.000 läsare.

- Vi är jätteglada i dag. Arbetsmiljöverket har dragit ned på sina medel och de som jobbar med såna här frågor behöver veta vad som händer. Vi är de enda som täcker de här områdena som är oberoende, det gör oss trovärdiga, säger Johanna Kronlid.

Lag & Avtal och Arbetarskydd ingår i Talentum, som även ger ut bland annat Affärsvärlden, Ny Teknik och Dagens Media.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.