Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag24.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

"Vi ser en extrem ökning av folk som vill jobba hos oss"

Publicerad: 11 Februari 2009, 11:55
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:22

Ikväll är det dags för det femte avsnittet av realityserien Semestersvenskar. Fritidsresors kommunikationschef Lottie Knutsson säger att resebolaget nu kan se effekter av programmet.


När Kanal 5 sände realitysåpan Färjan sköt Viking Lines bokningar i höjden och antalet arbetssökande ökade markant.

I programmet Semestersvenskar får tittarna följa ett antal reseledare från Fritidsresor. Enligt Lottie Knutsson, kommunikationschef på Fritidsresor har man nu kunnat se effekter av programmet, som enligt MMS som mest har lockat 837.000 tittare.

- Vi har inte fått någon preferensmätning än. Men vi ser en extremt snabb ökning av folk som vill jobba hos oss som reseledare.

Hur stor är ökningen?- Det kommer vi att gå ut med inom kort.

Hur har bokningsläget påverkats?- Det är lite för tidigt att säga. Men vi ser en ökning av antalet bokningar till Thailand efter varje program.

Vad säger du om programmets innehåll?- Jag vill inte gå in på det, det blir bara personligt tyckande. Men vi har inte kontroll över materialet, det är självklart att det finns saker som är bra och dåligt i det.

Enligt uppgifter till Dagensmedia.se tar TV4 hela den ekonomiska kostnaden för produktionen av programmet. Stämmer det?- Vi har sagt att vi inte kommenterar det.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.