Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Vattenfalls marknadschef går till SEB

Publicerad: 13 Augusti 2008, 11:48
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:43

Stefan Nerpin, chef för Vattenfalls marknadskommunikation, lämnar Vattenfall för SEB, där han blir koncernmarknadschef.


På SEB får Stefan Nerpin ansvar för koncernens varumärkesutveckling och marknadsföring. Han blir direkt underställd SEBs kommunikationsdirektör Odd Eiken.

- Vi på marknadsavdelningen ska skapa värde för koncernen och kunderna genom att utveckla varumärket och stärka kundrelationerna med relevant marknadsföring. Jag tror att jag kan bidra till SEB genom in internationella erfarenhet, och att jag har jobbat både med strategisk varumärkesutveckling och operativ marknadsföring ute i fält, säger Stefan Nerpin.

Varför lämnar du Vattenfall?

- Jag har nu jobbat på Vattenfall i knappt sex år nu, och vi på marknadsavdelningen har uppnått de mål vi ställt upp om interntionalisering, konsolidering och klimatpositionering. SEB är ett spännande företag i förändring, som utvecklas internationellt, säger Stefan Nerpin.

Stefan Nerpin tillträder sin nya tjänst den 15 september och stannar på Vattenfall till dess. Han har inte arbetat med finansiella tjänster tidigare.

- Men jag är en aktiv finansiell kund och är en mycket nöjd SEB-kund.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.