Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Västpaketet försenat - hittar ingen chef

Publicerad: 19 April 2007, 13:27
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:07

Innan sommaren skulle Västpaketet ha kommit med sitt första annonserbjudande och haft en chef på plats. Starten skjuts upp till efter sommaren.


Orsaken till förseningen är bland annat att det inte gått att rekrytera en lämplig chef. Personen ska vara stationerad i Stockholm och fungera som en operativ försäljare på riksnivå.

- Det är en trång sektor på Stockholmsmarknaden och det har varit svårt att hitta duktiga försäljningschefer, säger Ricard Robbstål, försäljnings- och marknadsdirektör på GP, som ingår i paketet.

Ytterligare en orsak till uppskjutningen av starten är, enligt Ricard Robbstål, att fler tidningar än de nuvarande nio vill vara med. Han vill dock inte avslöja vilka.

Hur fungerar det att komma överens med så många olika tidningar?

- Hyfsat, det är som alltid när det är många tidningar inblandade. Ytterligare en handfull tidningar är intresserade av att vara med i sfären så därför har det tagit längre tid än önskat.

När kommer ert första erbjudande?

- Inte förrän vi har en chef på plats. Vi kan konstatera att vi hade en högre ambition än vad vi lyckades hålla.

Paketet, som ännu bara har arbetsnamnet Västpaketet, utgörs av Bohuslänningen, TTELA, Borås Tidning, GP, Alingsås Tidning, Hallandsposten, Hallands Nyheter, Nya Lidköpings-Tidningen och Skaraborgs Läns Allehanda.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.