Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Vårt nya förlag tårtar Plaza

Publicerad: 21 November 2008, 08:04
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:35

För att fira förlagets nyaste titel Vårt nya hem skickar Vårt nya förlag tårtor till mediebyråer. Förlaget som startades av avhoppare från Plaza Publishing passar också på att skicka en tårta till sina forna vänner.


Med tårtan till Plaza Publishing följer också ett brev: " Till våra branschkollegor påPlaza Publishing Group!

Vi vet att många av er gläds tillsammans med oss åt våra framgångar men att några inte är lika välmenande. Nu när vi lanserar vår fjärde titel, Vårt Nya Hem, vill vi skicka tårta även till er och hoppas att vi i och med detta kan gräva ner stridsyxan och i stället glädjas åt varandras framgång, vissa av oss är ju till och med gamla arbetskollegor.

Omslaget som avbildas på tårtan. Hoppas att ni får en trevlig fredagsfika och en trevlig helg! Lycka till önskar Vårt Nya Förlag!"

- Vi kände att det har varit lite spänt mellan oss och Plaza Publishing. Då tyckte vi att det var en bra idé att sträcka ut en hand så att vi kan gå vidare som goda branschkollegor, säger Staffan Burhammar, vd på Vårt Nya Förlag.

Totalt har 17 tårtor, tillsammans med en bunt tidningar, gått ut till mediebyråer i Stockholm.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.