Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

"Varför fortsätter Mubarak att färga håret?"

Publicerad: 13 Februari 2011, 04:23
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:21

Demonstrationerna i Egypten, snökaoset och Mubaraks hårfärg avhandlas i veckans söndagspanel.


Varje söndag ber Dagensmedia.se tre branschprofiler att summera veckan som gått – och blicka framåt.

Irene Bernald, marknadschef på Audi.

Vad har varit veckans snackis?

– Diktaturen, demonstrationerna och kaoset i Egypten. En enorm kraft som exploderat. Och, snökaoset, igen! Blir irriterad på alla som klagar över att de måste skotta sin egen infart. Självklart om man är uppvuxen utanför Stockholm.

Vad skulle du vilja läsa om nästa vecka?

– Nästa vecka vill jag att Egypten börjat ta stegen mot en fredlig demokrati. Och att ännu fler insett att det är quattro som gäller på vintern och beställt en.

Marika Långström, chef för Expressens one-shots samt Expressen Res.

Vad har varit veckans snackis?

– Helt klart Egypten. Den enorma kraften i folkets revolt, journalister som attackerats och rykten fram och tillbaka att president Mubarak ska avgå, vilket han till slut gjorde.

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Två saker: Att Palmemordet klaras upp, gärna av Leif GW. Tänker särskilt på detta nu eftersom det i dagarna är 25 år sen mordet och ingen har dömts för det, och det skulle också kännas som en bra markering efter en vecka då Mona Sahlin hotats i sitt hem.

Sen skulle det vara väldigt roligt om prinsessan Madeleine modellar i jeansen som hon själv har designat. Resultatet visar hon upp i något av Expressens magasin och samtidigt berättar hon att hon ska gifta sig med nye pojkvännen.

Paul Ronge, pr-konsult

Vad har varit veckans snackis?

– Revolutionen i Egypten, jag har hängt klistrad på Al Jazeera lifestream och följt twitterflödet och snacket: Vad rör sig i huvudet på en 82-årig diktator som vägrade avgå trots att ett helt folk vrålar: Försvinn? Är han totalt rubbad eller har han usla rådgivare? Och by the way, varför fortsätter han färga håret?

Vad vill du läsa om nästa vecka?

– Att Mubarak och hans familjs miljardtillgångar har tagits i beslag. Och att en lastbil dessutom har forslat tillbaka guldreserven som Ben Ali snodde från Tunisien.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Stephan Drenzel

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.