Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Välkomna till Dagens Medias mingel i Malmö och Göteborg

Publicerad: 17 November 2008, 13:04
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:35

På onsdag och torsdag bjuder Dagens Media in till mingel i Malmö och Göteborg.


På onsdag den 19 november, med start klockan 17:00, bjuder Dagens Media på mat och dryck på över restaurang Hipp i Malmö. Fredrik Svedjetun, chefredaktör på Dagens Media, intervjuar Sofia Edholm och Carina Brorman.

Sofia Edholm är ansvarig för kommunikationen inom SAS Eurobonus och kommer i januari tillträda posten som ny vd på dm-branschens intresseorganisation Swedma. Carina Brorman är ny varumärkes- och kommunikationsdirektör på Eon Sverige. Dessförinnan var hon chef för SVT Syd och vd för Malmö Musikteater.

På torsdag, den 20 november, klockan 17:00, bjuder Dagens Media in till mingel på restaurang Palace i G öteborg.

Det bjuds på mat, dryck och ett samtal med Fredrik Jerlov, vd på Jerlov Kommunikation, och Kristina Cohn Linde, vd på Marknadsföreningen i Göteborg. Diskussionen kommer att kretsa kring varför Göteborgs reklambyråer släpar efter både Stockholm och Malmö i tillväxtligan - och vad som händer med Göteborg som reklamstad när Volvo krisar. Är det för lite glamour och för mycket betong i Göteborg?

Anmäl er till festerna i Malmö och Göteborg på länken nedan. Välkomna!

http://www.dagensmedia.se/mingel.asp

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.