Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Valentin & Byhr ger ut reklamlåt som singel

Publicerad: 16 Januari 2009, 04:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:24

Reklambyrån Valentin & Byhr arrangerade om 80-talshiten "Never Ending Story" av Limahl till en reklamfilm för Edet toalettpapper. Låten har nu blivit så uppmärksammad att Warner ger ut den som singel. <b>Se reklamfilmen på Dagensmedia.se.</b>


- Vi har fått oerhört mycket mejl om musiken och det har blivit så mycket bloggande och skriverier att Warner väljer att ge ut den över hela världen, säger Magnus Tengby, cd på Valentin & Byhr.

Det är den första kampanjen som byrån gör för Edet sedan man vann kontot i somras. Reklamfilmen drog i gång i mellandagarna och kampanjen ska rulla hela året. Filmen visar med fast kamera benen på olika personer som använder sig av en toalett.

- Mycket reklam för toalettpapper känns riktad till barn, det är lamm och grejer. Vi ville göra reklam som visar vad som faktiskt händer på toaletten, men på ett schysst, snyggt och modernt sätt. Tanken är att visa att Edet har lite mer papper på sina rullar än konkurrenterna.

Edets mediebyrå är Carat.

Arbetsgrupp på Valentin & Byhr: Magnus Tengby, cd; Henrik Gustavsson och Marcus Lindh, ad; Maria Hilmersson och Christian Wetter, copy; Christina Guth, ad-assistent; Helen Johansson, operativ projektledare; Henrik Schröder, strategisk projektledare.

Produktionsbolag är Social Club, Magnus Rösman har regisserat och Magnus Theorin har producerat. Remix och arrangemang av Charles Storm och Magnus Tengby. Artist är Cookie Sweetheart.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.