Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag23.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

VA lägger ner nyhetsbrevet

Publicerad: 31 Januari 2002, 07:54
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:18

Veckans Affärer lägger ner sitt dagliga nyhetsbrev som går till 5.000 abonnenter. Tekniken höll inte och det fanns inte pengar att utveckla ett nytt.


Veckans Affärers webredaktör Krister Berntsson förklarar nedläggningen:

- Brevet var dimensionerat för att komma ut en gång per vecka. Vi gick upp till ett dagligt brev och då fungerade inte tekniken. Fredagens brev kunde komma följande onsdag. Kan vi inte vara bättre än så, till en rimlig kostnad, är det bättre att avveckla brevet.

Brevet skickades till 5.000 mottagare och innehöll ett mindre antal annonser. Krister Berntsson hoppas få igång ett nytt brev till våren.

- Vi har inte pengar att utveckla ett nytt brev, som det ser ut nu. Vi koncentrerar oss i stället på att utveckla ett system för att ta betalt för delar av innehållet på webben.

I samband med att Veckans Affärer ska ta betalt på webben, ska sajten byggas om. Om det blir den nuvarande leverantören Halogen eller en annan webkonsult som får göra jobbet är inte bestämt.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.