Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Upphandlingsfiasko, bemanningsbolag och ett rasande utbrott

Publicerad: 17 Mars 2012, 05:06
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:29

Har du inte hängt med i nyhetsflödet? Dagensmedia.se listar några av de medie- och reklamnyheter du borde ha läst den gångna veckan.


Efter fiaskot - Sysav avbryter upphandlingen

Efter att elva av tolv byråer diskats i skånska Sysavs offentliga upphandling beslutade avfallshanteringsbolaget att avbryta pitchen. Därmed har byråerna pitchat i onödan.

Mastiff-chefen rasande – fick för dåliga programformat

Att moderbolaget Zodiak tilldelat Jarowskij de mest attraktiva programformaten har gjorde Mastiff-chefen Cem Yeter rejält förbannat.

– Är asförbannad. Nu har Zodiak-formaten delats upp mellan Mastiff och Jarowskij. Helt sinnes. Jag har närt en orm vid min barm, skrev han i ett rasande inlägg på Twitter.

Bold gör om ATG

Åkestam Holst-byrån Bolds omgörning av ATG är den första större designförändringen sedan bolaget bildades 1974. Omgörningen väckte också starka reaktioner hos dagensmedia.ses läsare.

– Hittills har identiteten känts som ett enda ATG, men nu ville vi bryta isär varumärkena så att de kan stå på egna ben. Men eftersom implementeringen kommer att ta ett par år behöver igenkänningsgraden vara ganska hög, sa Oskar Lübeck, cd på Bold.

Schibsted startar bemanningsbolag

Bemanningsfrågan har blivit central i mediebranschen då behovet av en mer flexibel personalstyrka ökat under de senaste åren. Sedan två år tillbaka anlitar Schibsted bemanningsbolaget Mediekompetens, men enligt uppgift till dagensmedia.se planerar nu Schibsted att sjösätta sitt eget bemanningsbolag.

Veckans mest lästa artiklar

* Så blir nya Moore

* Han har Mediesveriges lägsta förtroende

* Gladiator blir vd på Twingly

Veckans mest kommenterade artiklar

* Bold gör om ATG

* Så många såg Lyckan i LA

* SvD stoppar nya DN Stockholm

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.