Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Unilevers mediechef ochErik Zsiga till Electrolux

Publicerad: 9 Januari 2009, 12:55
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:24

Unlivers mediechef Katarina Jerndahl har bytt jobb. Sedan i onsdags basar hon över marknadsföringen av dammsugare på Electrolux.


Katarina Jerndahl började i onsdags sin nya tjänst som europeisk marknadsdirektör för Electrolux Floor care and light appliances.

- Jag ansvarar för kommunikationen av dammsugare och småapparater, säger Katarina Jerndahl.

Rekryteringen av en ny mediechef på Unilever är inte klar än.

Även den tidigare Timbro-medarbetaren Erik Zsiga går till Electrolux. Han började den här veckan och ska jobba med medierelationer. Han är placerad på huvudkontoret och ska jobba med ett globalt perspektiv.

- Erik Zsiga är en erkänt duktig person med en gedigen bakgrund inom pr, medierelationer och public affairs, och med mycket erfarenhet inom opinionsbildning. Som ett stort och medieutsatt börsbolag finns det alltid ett stort behov av människor med bra samhälls- och mediekontakter, säger Mattias Rådström, presschef på Electrolux.

Erik Zsiga efterträder inte någon utan får en ny tjänst som förstärkning på kommunikationsavdelningen.

- Vi har som ambition att förstärka kommunikationen gentemot medier och samhälle. Miljö, design och innovationer är områden där vi har ett stort engagemang. Och i den rådande konjunkturen är det självklart mycket frågor om hur det går.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.