torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Unibet rekryterar marknadschef från Solvalla

Publicerad: 3 september 2008, 07:53
Uppdaterad: 6 december 2015, 16:41

<b>Det blir Andreas Slätt, tidigare storkundsansvarig på Solvalla, som ersätter Niclas Ruthberg som marknadschef på Unibet. "Det är många bollar i luften vilket känns oerhört stimulerande", säger han till Dagens Media. </b>


HW

Henrik Widell


Niclas Ruthberg går från tjänsten som marknadschef till att bli Unibets Sverigechef. Ersättaren Andreas Slätt säger om sin nya tjänst:

- Jag har jobbat länge med travsporten men nu ska det bli kul att få jobba med Unibets hela portfölj av produkter, som sträcker dig från fotboll och ishockey till Idol.

Andreas Slätt är inte den enda nyheten på Unibets marknadsavdelning. Företaget har på kort tid bytt ut både reklambyrå och mediebyrå och jobbar nu med DDB Stockholm och Starcom.

Har ni något speciellt på gång?

- Vi arbetar för att få bort monopolet. Vi har en stark organisation i dag men för att stå rustade för framtiden behöver vi en organisation som är än mer på tårna

Hur klarar du klivet från säljsidan till marknadssidan?

- På Solvalla var i en lite tajtare grupp där alla var involverade i det mesta. Jag hade huvudansvar för försäljningen men arbetade också en hel del med marknadsföringen.

Vad blir din största utmaning?

- Vi på Unibet gillar inte monopolet, så utmaningen ligger i att arbeta ännu hårdare för att se till att det faller.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev