Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Under 15

Viktor Frisk: ”Jag är en mediekanal och känner ett ansvar”

Publicerad: 21 oktober 2019, 05:50

Viktor Frisk gästar podden Under 15.

I det 98:e avsnittet av ”Under 15” diskuterar Henric Smolak offentlighetens fram- och baksida med artisten och influencern Viktor Frisk.


Ämnen i artikeln:

influencerInfluencer marketingUnder 15

Med stora drömmar om livet i Eskilstuna, där skolan inte gick vägen, startade Viktor en blogg fokuserat på mode. Idag har han varit med i Melodifestivalen tre gånger, gjort en karriär inom pr och har flera hundratusentals följare på sociala medier. En karriär som enligt Viktor Frisk blev hans räddning.

– Min karriär blev min räddning. Skolan fungerade aldrig för mig och med min psykiska ohälsa hade jag annars hamnat snett med självmedicinering och annat. Idag ser jag mig själv som en mediekanal och känner ett ansvar mot mina fans och mot de som följer mig att vara ärlig och öppen, säger Viktor Frisk i podden.

Viktor Frisk är diagnostiserad med både adhd och bipolariet. Han anser att vi talar mycket om psykisk ohälsa men för lite om just bipolaritet. 

– Det är något jag vill ändra på för att jag vet att det kan rädda liv. Att vara en förebild och visa att livet kan bli bra trots att man lider av psykisk ohälsa är viktigt att prata om och diskutera.

Lyssna på hela avsnittet med Viktor Frisk här:

Du hittar även ”Under 15” här:
Acast: ​Under 15
Spotify: ​Under 15
Itunes: ​Under 15

”Under 15” är podden för dig som snabbt och effektivt vill hålla dig uppdaterad i vår snabbföränderliga värld. Podden produceras i samarbete med Dagens Media och görs av Henric Smolak, kommersiell chef på mediatechbolaget Strossle.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.