Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag23.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Uggla ruttnar på Aftonbladet efter reklam på bloggen

Publicerad: 4 Februari 2008, 15:48
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:57

Banners har fått Aftonbladet.ses kändisbloggare Magnus Uggla att surna till rejält. Han vill inte att Aftonbladet profiterar på hans blogg då han bloggar gratis.


När Magnus Uggla upptäckte att Aftonbladet använde hans blogg som annonsplats ilsknade han till och slog tillbaka med tangentbordet som vapen. På eftermiddagen publicerande han följande inlägg:

"Upptäckte idag, precis som ni, att Aftonbladet lagt ut banners på min blogg. Jag tar inte ett öre betalt för att skriva här och då skall inte Aftonbladet göra det heller. Jag är sur!"

- Jag vet ingenting om detta, du får ringa Andreas Aspegren, säger Kalle Jungkvist, chefredaktör för Aftonblatet Nya Medier.

Dagens Media har inte kunnat nå Andreas Aspegren, chef för läsarmedverkan, på Aftonbladet.se men enligt hans ställföreträdande verkar det röra sig om ett misstag. Annonserna ska enligt uppgift ha legat ute en dryg havtimme.

När bannerproblemet var löst återgick Magnus Uggla till sitt vanliga bloggande och skrev ett inlägg om ketchup.

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.