Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Twilfit väljer Me & You

Publicerad: 8 Januari 2009, 14:08
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:24

Förra året vann Me and You uppdraget att göra Twilfits webb. Nu tar byrån över hela kommunikationsansvaret.


Me and You tar över kommunikationen på Twilfit när Twilfits inhouse-ad Maria Bäckstrand tar tjänstledigt. Den första kampanjen blir för vårens badkollektion.

- Vi vann webb-pitchen för vårt sätt att koppla ihop webb och butik. Även i fortsättningen blir det mycket butiksrelaterad kommunikation, i kombination med traditionella annonser, säger Emilia Molin, copy och delägare i Me and You.

Emila Molin kallar Twilfit för "den enda kedjan i Sverige som kan underkläder".

- Det intressanta med Twilfit är att de lyckas förvalta sin historia inom underkläder och samtidigt blicka framåt. Och den professionella inställningen bland butikspersonalen.

Vad blir skillnaden för er jämfört med tidigare?

- Vi har haft ett nära samarbete med Twilfits ad. Men nu när arbetsgruppen är samma hela tiden och vi ansvarar för alla discipliner kan vi tänka ännu mer i koncept.

Enligt Twilfits marknadschef Peter Sjöström ska Twilfit fämst fokusera på de egna kanalerna under 2009, såsom kundklubben, butiken och hemsidan.

- 2008 gick vi mer i externa kanaler än tidigare. Det blev ett bra år och nu känner vi att vi kan utveckla våra egna kanaler bättre.

Arbetsgrupp:Jon Bergsman, adLisa Harrling, originalAlex Gjers, projektledareEmilia Molin, copy

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.