Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

TV4s fotbollsprofiler blir reklampelare åt Brothers

Publicerad: 2 april 2007, 09:21
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:08

Klädkedjan Brothers har inlett ett samarbete med TV4. Under fotbollssändningar under säsongen kommer TV4 fotbollsprofiler bära kläder från Brothers.


TV4 samarbetar ofta med olika klädkedjor som får leverera kläder till programledarna.

- Vi har jobbat med andra klädmärken förut. Under fotbolls-VM samarbetade vi med Filippa K till exempel, säger TV4s fotbollschef Per Nunstedt.

Ser ni inga problem i att ni blir reklampelare samtidigt som ni har en journalistisk roll?

- Nej, jag ser inga bekymmer med det.

Förutom att klä personerna i studion ska Brothers använda sig av sponsorplattor och reklamvinjetter. En reklamfilm med ett italienskt division 4-lag där spelarna bär Brothers-kläder ska vias i TV4 mellan den 21 mars och 22 december. Reklamen kommer framför allt synas i samband med TV4s fotbollsprogram Tipslördag, Tipssöndag, Fotbollsmåndag och på nätet på TV4s sajt Fotbollskanalen.se

I Brothers reklamblad Brothers United ska Per Nunstedt och fler av kanalens fotbollsprofiler skriva artiklar.

- Vi ska hjälpa dem med en del redaktionellt material. Jag ser inga problem i det. Det ger oss en exponeringsyta där vi kan få ut vad vi sysslar med, säger Artur Ringart som har förhandlat om avtalet för TV4.

Ola Eriksson

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.