Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

TV400 startar paparazzisajt

Publicerad: 23 Maj 2008, 09:39
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:47

TV4-Gruppens senaste sajttillskott heter Kändisspotting.se. Privatpersoner uppmanas att fotografera kändisar i deras vardagssituation och publicera på sajten. Veckans bästa bild belönas med 1.000 kronor. "Jag har hört synpunkter men tycker inte att sajten är speciellt kontroversiell, säger Christer Andersson, kanalchef på TV400.


- Folk har börjat höja varningsflaggor, vilket förvånar mig eftersom jag aldrig har uppfattat sajten som kontroversiell, men det är väl roligt med lite reaktioner. Folk är bortskämda på nätet och för att lyckas måste man sticka ut och kanske vara obekväm för vissa, säger Christer Andersson.

Han säger att TV400 vill skapa en kraftig närvaro på nätet och det går inte att bygga en kanalsajt med bara programinformation och tv-tablå idag.

- Vi kände att sajten var tvungen att erbjuda ett egenvärde för besökarna och TV400 har alltid haft en stark koppling till kändisar och glamour. Kändisspotting.se har potential att bli den trafikdragare vi hoppas på.

I samband med lansering idag har TV400 ett trafiksamarbete med Myspace där Kändisspotting syns på framsidan.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.