Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

TV4:s tidigare säljchef till Vi i Villa

Publicerad: 21 April 2010, 13:05
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:53

Vi i Villa blev utan säljchef när Bodil Eriksson Torp gick vidare inom Bonnier-koncernen. Nu är ersättaren klar.


Det blir Jan Åkerlund, senast vd för Mediaprofilering, som tar över efter Bodil Eriksson Torp som gått till Bonnierföretaget Workey. Han har en lång karriär bakom sig både inom försäljning och på kundsidan. Utöver det att han varit försäljningschef på TV4 har han också varit försäljningsdirektör för OLW och haft tjänster på Allers och DN.

– Det här är en drömrekrytering för Vi i Villa. Janne har en jätteintressant bakgrund, där speciellt hans tv-erfarenhet är ett plus. Vi i Villa är ett räckviddsmedium och där är tv en stor konkurrent, säger Christian Rudén, vd Bonnier Publications.  

Vi i Villa relanseras under ledning av chefredaktör Stina Abenius i slutet av maj. Sajten viivilla.se har under våren slagit nya besöks- och försäljningsrekord. Nu är tanken att ta produkten Vi i Villa till en ny nivå.

- Vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda en räckvidd på 2,3 miljoner läsare av tidningen och 125.000 unika besökare i veckan på webben till alla som har villaägare som målgrupp, säger Christian Rudén.

 

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.