Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

TV4:s modeexpert Niklas Berglind går till Metro Mode

Publicerad: 10 april 2015, 04:40
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:06

Sandra Beijer, Hanna MW och Ida Carrol är några av de nya bloggarna på Metro Mode. Nu får de sällskap av TV4:s Niklas Berglind.


I dag arbetar Niklas Berglind som stylist och moderedaktör på tidningen QX. Han även även modeexpert i TV4 där han bland annat tipsar om mode i Nyhetsmorgon. Nu startar han en blogg på Metro Mode.

– Det ska bli superspännande att få komma in i en miljö där det kreativa flödet är konstant och där modet är i fokus, inspirerande och med högmodegrad utan att bli mästrande eller tråkigt, säger Niklas Berglind i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Metro Mode Man känns helt rätt och jag är väldigt nyfiken och tacksam för möjligheten och chansen att utvecklas tillsammans med grymt duktiga kollegor.

Niklas Berglinds bloggande kommer att handla om allt från mode till vintips och resor.

Sedan årsskiftet har Metro Mode, enligt ett pressmeddelande, rekryterat sju bloggare. Bortsett från Niklas Berglind är dessa Sanna Fischer Nordström, Hanna MW, Ida Carrol, Sandra Beijer, Julia Khouri och Anna-Karin Hellborg.

– Niklas Berglind blir ett bra tillskott bland våra bloggare. Han är skönt chosefri, väldigt kunnig inom mode och trender och appellerar till både killar och tjejer. Det ska bli kul att se honom växa hos oss, säger Hannah Sjöström, publisher på Metro Mode, i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ:

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.