Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

TV4 får ny underhållningschef

Publicerad: 18 Januari 2002, 09:53
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:18

Margareta Zachrisson, idag projektledare på TV4, efterträder Eva Swartz som underhållningschef för tv-kanalen.


Margareta Zachrisson arbetade innan som tidigare underhållningschef, idag programchef, Eva Swartz högra hand och tar nu över den 13 personer starka undehållningsavdelningen. Där lämnar hon i och med jobbytet alla sina uppdrag för enskilda program för att leda arbetet och bland annat sköta programledar- och produktionsbolagsavtal.

- Det klart att det är en utmaning att få bli chef för den avdelning som jag jobbat på så länge och varit med och bygga upp. Tanken på att jag nu ska ta över är riktigt spännande, säger Margareta Zachrisson.

Varför fick du jobbet?

- Det är Eva Swartz som utser mig. Vi har jobbat tätt under mina år på TV4 och hon vet vad jag går för. Jag har också lång erfarenhet av media vilket jag tror bidrog.

Vad vill du göra med TV4?

- Jag kan inte se mig göra några drastiska förändringar efter som vi fungerar så bra idag. Viss skillnad kommer det förstås att bli eftersom jag är jag. Men idag kan jag inte säga vad det är eftersom det är min första dag på det här jobbet.

Margareta Zachrisson började som projektledare på TV4 sedan 1993 och har ansvarat för bland annat Fångarna på fortet, Toner för miljoner och Äntligen hemma. Den senare både i tv- och pappersform.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.