Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

TV3-veteran slutar efter konflikt - byter till internet

Publicerad: 19 februari 2007, 12:12
Uppdaterad: 6 december 2015, 17:11

Sophie Wachtmeister lämnar jobbet som säljare på TV3 efter en konflikt med kanalens nya säljledning. I stället går hon till tjänsten som försäljningschef på sajten Alltforforaldrar.se.


Sophie Wachtmeister har jobbat som säljare på MTG-kanalen TV3 i elva år. De senaste åren har hon varit en av de ledande personerna bakom kanalens sponsringsförsäljning.

I slutet av mars tillträder Sophie Wachtmeister tjänsten som försäljningschef på Alltforforaldrar.se, som ägs av Ingressus Media.

- Jag har varit på TV3 i många år, nu ska det bli roligt att lära sig ett nytt medium. Alltforforaldrar.se är ett välmående litet bolag som vill växa med mig som försäljningschef, säger Sophie Wachtmeister.

Enligt vad Dagens Media erfar slutar Sophie Wachtmeister på TV3 efter meningsskiljaktigheter med kanalens nya försäljningsledning.

Den tidigare försäljningsdirektören Richard Julin, som hoppade av i oktober 2006, hade träffat en överenskommelse med Sophie Wachtmeister. Överenskommelsen revs dock upp när Mats Nyman klev in som tillförordnad försäljningsdirektör.

- Det där har inte så mycket med saken att göra, säger Sophie Wachtmeister.

- Jag har haft otroligt bra år på TV3, men nu vill jag in och lära mig mer om webben.

Mats Nyman säger till Dagens Media:

- Att folk slutar är inget ovanligt. Det är ingen stor sak egentligen, men det är alltid tråkigt när det är någon som är så pass erfaren.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.