Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

TV3 startar Baren med festival

Publicerad: 15 Januari 2002, 14:34
Uppdaterad: 6 December 2015, 17:18

TV3 lanserar den nya säsongen av dokusåpan Baren med en festival som följer på SVTs visning av melodifestivalen i Norrköping lördagen 26 januari.


TV3 kallar upplägget Baren-festivalen och kör igång sändningarna efter att melodifestivalen har slutat sända hos SVT1, klockan 21.30. Därefter följer en och en halv timme Baren-underhållning.

- Vi kommer att presentera de nya programdeltagarna och visar vad som hänt de gamla Baren-deltagarna, säger TV3s programchef Staffan Erfors.

Det är första gången TV3 startar Baren med en smärre gala.

- Vi tyckte det var ett kul sätt att inleda den femte säsongen av Baren.

Och nu finns det historier och en historik kring programmet.

TV3 ska också specialbevaka den före detta Baren-deltagaren Molles insatser tillsammans med Ann-Loise Hansson i melodifestivalen.

Programledare blir Robert Aschberg. Galan sänds från någon SVT-studio, fjärran från inspelningsplatsen för dokusåpan som blir värdshuset i Alby för första gången.

- Programmet behövde förnyas. Lokalen i Alby är optimal, ny och fräsch, motiverar Staffan Erfors valet av den nya inspelningsplatsen.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.