Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag25.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

TV3 lyfter fram sina hunkar

Publicerad: 12 November 2008, 13:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:36

TV3 har de snyggaste killarna. Det anser i alla fall kanalen själv och för att fira detta rullar man ut kampanjen Hunk, med payoffen Snyggare tv sen 1987. <b>Se filmen på Dagensmedia.se.</b>


TV3 har med program Melrose Place, Miami Vice, Sex and the City introducerat svenskarna till vad kanalen anser vara en mängd snygga killar.

- Det går som en röd tråd genom TV3s historia, vi har haft extremt många snygga hunkar, från Melrose Place till Sex & the City och snart The Mentalist, säger marknadschef Robert Kviby.

- Sen finns det ju dem som tycker att Robban Aschberg och Hasse Aro är snygga också, fortsätter han.

Det vill TV3 lyfta fram i kampanjen Hunk, som rullar ut ikväll. Förutom filmen går kampanjen i ett flertal tidningar, som Aftonbladet, Aftonbladet söndag, Klick, Metro, Hänt Extra och QX samt på bio och på webben.

Skulle ni ha gjort samma sak för snygga tjejer?

- Bra fråga, det är inte helt självklart. Det är svårt att få samma humoristiska touch på det, så är det ju. Men om man tittar på filmen så ser man tydligt att det är humor det handlar om.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.