Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag08.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Tung rekrytering till Unruly Media

Publicerad: 14 December 2011, 05:13
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:47

Unruly Media värvar en key account manager från OMD.


Ämnen i artikeln:

Unruly Media

Andreas Hawerfors från OMD blir ny key account manager för Sverige och Norden på Unruly Media.

Andreas Hawerfors var tidigare ansvarig för OMD:s Fuse-avdelning, som jobbar med icke-traditionella medielösningar. Han har också arbetat på bland annat SVT, TV4 och Kanal 5.

– Det känns fantastiskt spännande att ha Andreas hos oss. Hans starka tv-bakgrund och erfarenhet från OMD kommer att vara till stor nytta för oss på Unruly. Nu när rörligt är ett begrepp som håller på att förena tv, online och mobilt för både användare och annonsörer är det en oerhörd tillgång att ha en person som Andreas som förstår sig på båda världarna, säger Lance Traoré, vd på Unruly Media, till dagensmedia.se.

Nyligen lämnade Kristina Karlsson bolaget för att starta Brandentertainment i Sverige. Hon ska ersättas i början av nästa år.

Unruly Media öppnade Stockholmskontoret i somras och är i dag fem anställda. Men planen är att anställa ytterligare två säljare och en kampanjkoordinator.

– Nu utgår vi bara från Stockholm med försäljningen, men i början av nästa år ska vi också sälja mot Danmark och Norge. Tanken är att Stockholmskontoret ska serva hela Norden, säger Lance Traoré.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Unruly Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.